Ζώντας Καλά με την Βαρηκοΐα

Το Living Well είναι ένα εργαλείο συμβουλευτικής, το οποίο χρησιμοποιεί φωτογραφίες απο κοινές καταστάσεις για να βοηθήσει τους πελάτες να αναγνωρίσουν πότε και που είναι πιο σημαντικό γι᾽αυτούς να επικοινωνούν καλά. Κατανοώντας αυτές τις προτεραιότητες μπορεί να σας βοηθήσει να προτείνετε τις καλύτερες τεχνολογίες ακοής και επικοινωνιακές στρατηγικές για κάθε πελάτη.

Ποιά είναι τα οφέλη;

  • Αναγνωρίζετε και κατανοείτε τις προτεραιότητες των πελατών σας
  • Εξατομικευμένα και εστιασμένα σχέδια θεραπείας για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα
  • Προτείνετε εύκολα κατάλληλες τεχνολογίες ακοής και επικοινωνιακές στρατηγικές
  • Περιλαμβάνετε μέλη της οικογένειας για να υποστηρίξουν τις επικοινωνιακές ανάγκες
 

Προοπτικές και ιδέες

Εθνογραφικές μαγνητοσκοπήσεις

Παρακολουθήστεμαγνητοσκοπήσειςμεανθρώπουςπουέχουνβαρηκοΐα, ναεξηγούνποιεςστρατηγικέςχρησιμοποιούνγιαναδιαχειριστούντηνεπικοινωνίαστηνκαθημερινήζωή. (Μόνο Αγγλικά)

Η αξία χρήσης φωτογραφιών

Διαβάστε περισσότερα για το πως η χρήση φωτογραφιών σε συναντήσεις, μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους με βαρηκοΐα να μοιραστούν τις εμπειρίες, τις προκλήσεις και τους στόχους τους.

Το εργαλείο

Living Well (διαδικτυακή έκδοση)

Στείλτε τη διαδικτυακή έκδοση του Living Well στους πελάτες σας πριν απο τις συναντήσεις σας, ώστε να τους βοηθήσετε, να προετοιμαστούν για να συζητήσουν τις προτεραιότητες, τις ελπίδες και τις ανησυχίες τους.

Living Well

Κάνετε λήψη της έκδοσης PDF του Living Well, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών, του πίνακα, του πακέτου φωτογραφιών, των καρτών στρατηγικής, των δεικτών σημαντικότητας και των εντύπων καταγραφής.

Έντυπο καταγραφής

Κάνετε λήψη ενός PDF με επιπλέον έντυπα καταγραφής για να καταχωρείτε τις συνεδρίες Living Well.

Αγορά του Living Well

Αγοράστε ένα φυσικό αντίγραφο του Living Well για 200 DKK επιπλέον των μεταφορικών (τα μεταφορικά για τις ΗΠΑ είναι συνήθως 300 DKK). Γίνονταιαποδεκτέςπληρωμέςμέσω PayPal. Στείλτεμαςέναμήνυμαηλεκτρονικούταχυδρομείου (email) συμπεριλαμβάνονταςτηδιεύθυνσηαποστολήςσαςστο  contact@idainstitute.dk.

Living Well γρήγορο εργαλείο

Χρησιμοποιήστε αυτά τα φύλλα φωτογραφιών μόνα τους σαν εκκίνηση της συνομιλίας. Οι πελάτες μπορούν επίσης να δουν τις φωτογραφίες στην αίθουσα αναμονής, για να ξεκινήσουν να σκέφτονται τις επικοινωνιακές καταστάσεις που θέλουν να βελτιώσουν.

 

Επιπρόσθετες πηγές

Το εργαλείο σε δράση

Δείτεμαγνητοσκοπημέναπαραδείγματατου Living Well ναχρησιμοποιείταισεΑκοολογικέςκλινικές. (Μόνο Αγγλικά)